Hulp bij aanvraag-bijeenkomst

Heb jij een goed idee voor beter onderwijs maar moeite met je LOF-aanvraag? Of is je eerste aanvraag afgewezen door de jury? Tijdens een Hulp bij aanvraag-bijeenkomst helpen LOF-coaches je op weg richting een succesvolle aanvraag.

Voorbereiding bijeenkomst

Zorg dat je van tevoren nog eens kennis neemt van het reglement voor deelname. Bereid een korte pitch van twee/drie minuten voor waarin je je idee aan anderen presenteert. Om extra inspiratie op te doen kun je altijd een kijkje nemen op de blogs van de LOF-deelnemers en MBO Pioniers van de afgelopen jaren. Ook geven we je hieronder nog enkele tips voor het schrijven van je pitch.

Ontwikkel je pitch!

Na de pitch is het de bedoeling dat de toehoorder enthousiast is over jouw initiatief, dat je hem/haar hebt overtuigd van het belang én de noodzaak van jouw missie! Als je ook wil dat de toehoorder een rol kan spelen bij jouw initiatief, moet je mensen ook meekrijgen en aanzetten tot actie. Om anderen te overtuigen van jouw missie is het dus belangrijk niet alleen over te brengen wat je gaat doen. Breng vooral over waarom en hoe je dit gaat doen en wat je eventueel nodig hebt van je toehoorder.

De pitch bestaat dus uit de volgende onderdelen die je in maximaal 3 minuten naar voren brengt:

  • Dit ben ik (wie?)
  • Dit ga ik doen (wat?)
  • Daarom ga ik dit doen (waarom?)
  • Zo ga ik dit doen (hoe?)
  • Dit heb ik nodig (behoefte).

Data, tijden en locaties

Datum Tijd Locatie
Woensdag 27 juni 2018
(aanmelden t/m 19 juni)
16:00 tot 19:00 Kantoor Onderwijscoöperatie, Arthur van Schendelstraat 600

Aanmelden

Pagina delen